The NEOSTRATA® Difference.

OUR PRODUCTS EXFOLIATE THE SURFACE LAYERS OF YOUR SKIN, REVEALING SMOOTH, NEW LAYERS.

WE DEVELOP OUR PRODUCTS AT THE OPTIMAL PH LEVEL TO ENHANCE DELIVERY AND TOLERABILITY.

WE TARGET THE BUILDING BLOCKS OF SKIN TO VOLUMIZE APPEARANCE FOR LONG-TERM RESULTS.


AHA - AlphaHydroxyAcid

Glykolsyre - AHA

Er en naturlig bestanddel i sukkerrøret. Den eksfolierer huden, forbedrer cellefornyelsen, jevner ut pigmentering i huden, reduserer porestørrelsen og hjelper til med å glatte ut fine linjer og rynker. I dermis fremmer denne alfahydroksysyren syntesen av glykosaminoglykaner (GAG-er) og kollagenfiber, slik at huden ser fastere ut. NeoStratas produkter som inneholder glykolsyre, er svært effektive, har en ideell pH-verdi og kommer i en perfekt konsentrasjon. Amfoteriske sammensetninger er utviklet for å minimere rødhet og irritasjoner (patentert av NEOSTRATA).

Sitronsyre - AHA

Finnes naturlig i sitrusfrukter og er en effektiv alfahydroksysyre som har beskyttende antioksiderende antiaging-effekt. Bidrar til å reparere tegn på solskader og elastose som følge av solstråling ved å forbedre kvaliteten på de elastiske fibrene og øke innholdet av GAG-er i huden. Fordi den har både beskyttende og reparerende effekt, benyttes den ofte som forsterkende ingrediens når man vil behandle spesielle hudproblemer.

Mandelsyre - AHA

Er en fettløselig alfahydroksysyre som utvinnes fra mandler. Den absorberes lett av fet hud, noe som gjør den svært effektiv i produkter for denne hudtypen. Mandelsyre har også naturlige antibakterielle fordeler, og ved regelmessig bruk bidrar den til å gjøre huden mindre fet, uten at den tørker ut.


PHA - PolyHydroxyAcid

Glukonolaktone - PHA

Dette er en virkningsfull antiaging-ingrediens som ikke irriterer huden, heller ikke hos pasienter med klinisk påvist sensitiv hud, deriblant rosacea, eller pasienter som har gjort kosmetiske inngrep. Stoffet har en antioksiderende effekt og hemmer nedbrytningsprosesser i huden, som f.eks. glykering. Hudens sunne vev og ungdommelige elastisitet bevares. Glukonolakton styrker hudens barrierefunksjon og reduserer med tiden hudens følsomhet overfor irriterende stoffer og rødhet. Glukonolakton gjør ikke huden mer ømfintlig for sol.

Laktobionisk syre og Maltobionisk syre – PHA

En patentert "bionisk" PHA som utvinnes fra melkesukker og ikke er irriterende. Er med på å forebygge og reparere skader forårsaket av sollys, inklusive fine linjer og rynker, ujevn pigmentering, forstørrede porer og ujevn hud. Laktobionisk syre er en effektiv antioksidant som brukes for å forhindre oksidative skader på transplanterte organer. Den bidrar til å gjøre huden fast ved å hemme enzymet MMP, som bryter ned kollagenet og forårsaker rynker og slapp hud. Syren er også en naturlig fuktighetstilfører som binder vann og skaper en fuktgivende barriere.


Andre

NeoGlukosamin

Er en relativt ny teknologi patentert av NeoStrata, basert på et aminosukker som forekommer naturlig i huden. NeoGlukosamin eksfolierer huden skånsomt og stimulerer nydannelsen av celler, gjør fine linjer og rynker mindre fremtredende og minimerer hyperpigmenterte flekker samt akne. NeoGlukosamin er en byggesten for hyaluronsyre, som fyller ut huden naturlig og gjør den fyldig og glatt innenfra. Fine linjer og rynker blir mindre fremtredende, noe som gir et sunnere og mer ungdommelig utseende.

Aminofil

NeoStratas siste gjennombrudd innen antiaging-teknologien. Aminofil® er et patentert aminosyrederivat som har vist seg å øke fyldigheten og fastheten til hudens støttende matriks. Gir huden fornyet volum samt bedre fasthet, og minimerer dermed rynker og linjer.

Salicylsyre

Salisylsyre er en såkalt BHA (Beta Hydroxy Acid). I hudpleie brukes salisylsyre hovedsakelig som en eksfolierende og taleregulerende ingrediens for fet og kviserutsatt hud, takket være dens fettløselige egenskaper. Salisylsyre kan ha en dehydratiserende effekt og brukes gradvis og i henhold til hudens toleranse.

Hyaluronsyre

Er ikke en syre, men en type sukker og en naturlig komponent i hudens mellomlag, dermis. Hyaluronsyre er et av flere stoffer som hjelper til med å gi huden dens volum og smidighet ved å fungere som vannsvamp som binder vann. Mangel på hyaluronsyre får huden til å bli fyldigere, noe som all hud påvirkes med alderen. Det er grunnen til at hyaluronsyre tilsettes huden ved å injisere fyllstoffer. Imidlertid er hyaluronsyremolekylet altfor stort til å trenge dypere inn i hudpleie, så ingrediensen brukes i hudpleieprodukter hovedsakelig for å fukte den øvre delen av huden, styrke hudbarrieren og gi en behagelig følelse og finish.

C-vitamin

C-vitamin er et vannløselig vitamin som er veldig viktig for kroppen. Også kalt askorbinsyre. Ved hudpleie har vitamin C en antioksidanteffekt, en positiv effekt på kollagenproduksjon og en jevnende effekt på hudfargen. C-vitamin er veldig ustabilt, og derfor er det nødvendig med riktig type, emballasje og dosering for at et C-vitaminprodukt kan ha effekt på huden.

Retinol

Retinol er en form for vitamin A som effektivt hjelper til med å minimere alderstegn som rynker og ujevn pigmentering. I huden virker retinol ved å stimulere cellefornyelse og kollagenproduksjon, noe som resulterer i fastere hud. Hudens tekstur og hudfarge forbedres også ved regelmessig bruk. Bruken av produkter med retinol kan trenge å bli vant til huden. Sørg for å bruke riktig konsentrasjon og rekkevidde for din hudtype.