Profesjonelle behandlinger

NEOSTRATAs klinikkbehandlinger ved akne, kviser og hudormer

NEOSTRATA tilbyr profesjonelle behandlinger med både AHA og retinol, som begge bidrar til å styrke huden og forbedre hudstrukturen, jevne ut hudtonen og gi mer glød. De veldokumenterte ingrediensene AHA og retinol eksfolierer huden og virker talgregulerende. Dessuten løser de effektivt opp «proppene» som kan tette porene og gi akne og hudormer. AHA gjør også forstørrede porer mindre synlige og reduserer pigmenteringer forårsaket av akne.

Resultat efter NEOSTRATA behandling

Før og etter NEOSTRATAs professionelle behandlinger og hjemmeprodukter

Hvordan foregår en aknebehandling hos en NEOSTRATA-ekspert?

En aknebehandling hos en NEOSTRATA-ekspert kan arte seg forskjellig ut fra hvilken tilstand huden er i. Felles for alle behandlingene er at det gjøres en grundig hudanalyse, etterfulgt av en peeling som fjerner døde hudceller og legger til rette for en grundig poretømming. I en typisk aknebehandling ligger fokus på å rengjøre porene i dybden. Det legges også en ansiktsmaske som er tilpasset hudtilstand og -type. En behandling avsluttes alltid med en krem, samt et serum og punktbehandlende produkt ved behov.

En behandling kan gjøres i ansiktet, men det er også vanlig å behandle ryggen.

Som oftest trengs det flere behandlinger før du ser resultater. En enkelt behandling gjør sjelden stor forskjell, og dessuten sørger regelmessige behandlinger for at problemene ikke kommer tilbake. I begynnelsen kan det være nødvendig med kortere intervaller mellom behandlingene, ca. 1–2 uker, før man behandler sjeldnere i takt med at huden forbedres. En god tommelfingerregel er at behandlinger i salong skal utføres hver 4.–6. uke, men det kan også gå kortere eller lengre tid mellom hver behandling, avhengig av hudens tilstand. En profesjonell behandling gir maksimal effekt i huden, slik at du får et godt grunnlag for senere hjemmebehandling.

Viktig å tenke på

  • Det å få bukt med akne krever aktiv innsats fra både hudpleieren og deg. Problemene forsvinner ikke over natten. Bruk anbefalte produkter regelmessig hjemme. En behandling påbegynnes i salongen og avsluttes hjemme.
  • Si alltid fra til hudpleieren din hvis du bruker legemidler, både reseptbelagte og andre. Noen legemidler gjør huden ekstra tørr og følsom, og det kan hende at både behandling og anbefalte produkter må tilpasses dette.
  • Det kan oppstå negative effekter i starten når du begynner med NEOSTRATA-produkter og behandlinger i salong. Det kommer av at det skjer en rengjøring i dybden. Etter den første perioden blir huden som oftest bare bedre.

 

På sidene våre om ulike hudproblemer kan du lære mer om akne.

Banner image

Bestill time idag!

Be en NEOSTRATA-ekspert ta vare på huden din.

FINN KLINIKK