The NEOSTRATA® Difference.

OUR PRODUCTS EXFOLIATE THE SURFACE LAYERS OF YOUR SKIN, REVEALING SMOOTH, NEW LAYERS.

WE DEVELOP OUR PRODUCTS AT THE OPTIMAL PH LEVEL TO ENHANCE DELIVERY AND TOLERABILITY.

WE TARGET THE BUILDING BLOCKS OF SKIN TO VOLUMIZE APPEARANCE FOR LONG-TERM RESULTS.

NEOSTRATAS hudpleiesystem er laget spesielt for å dekke behovene til deg som vil utnytte fordelene ved et medisinsk utviklet hudpleiesystem. NEOSTRATAS unike patenterte teknologier hjelper huden din å fornye seg selv. Hudpleieproduktene og behandlingene du kan få på en skjønnhetsklinikk, forebygger og minimerer mange vanlige hudproblemer og gir huden din nytt liv og glød.


Støtter hudens naturlige eksfolieringsprosess

Produktene og behandlingene er laget for å støtte hudens naturlige eksfolieringsprosess. Ved å fremskynde eksfolieringen og stimulere cellefornyelsen erstattes døde hudceller som tetter porene og gir huden et matt, tørt og flassende utseende, med nye celler som gir en klar og frisk utstråling. Resultatet er hud med et flottere, yngre og sunnere utseende.

Maksimalt resultat til en rimelig pris

På våre spesialistklinikker kan du få en effektiv peeling som gir huden nytt liv og glød. NEOSTRATAs effektive peelingbehandling tilpasses problemene og behovene til akkurat din hud. Med NEOSTRATAs klinikkbehandlinger og daglig pleie av huden hjemme med NEOSTRATAs produkter oppnår du et maksimalt resultat. Det er enkelt, rimelig og fremfor alt svært effektivt.

"NEOSTRATAs hudpleieprodukter og peelinger har gitt meg en ekstra dimensjon i arbeidet som hudlege. Rett hudpleie innebærer ofte at pasientene ikke trenger søke helsehjelp like ofte. At NEOSTRATA dessuten har produkter med antiagingeffekt, er så klart et ekstra pluss."

- Med dr. Agneta Augustsson, spesialist i dermatologi. Klinikksjef ved Grimmereds Legegrup, IPL