Profesjonelle behandlinger

NEOSTRATA-behandlinger som gjør alderstegn mindre fremtredende

Det er aldri for sent eller for tidlig å begynne å gi huden sin litt omtanke.

Det er selvfølgelig lettere å bruke hudpleie til å beholde den ungdommelige gløden og spensten enn å få tilbake det man har mistet, men på den andre siden er det aldri for sent å begynne. Fruktsyrer som alfahydroksysyrer (AHA) og polyhydroksysyrer (PHA) har vist seg å være svært effektive mot aldringstegn som rynker, tapt spenst, slapphet, tørr hud og solskader.

En NEOSTRATA-behandling fjerner de døde hudcellene som med alderen ikke forsvinner like lett av seg selv. En hud som er tørr og ujevn på overflaten, reflekterer mindre lys og får et mer gustent utseende. Behandlingen hjelper huden med å få gløden tilbake. Dessuten setter den i gang hudens egen fornyelsesprosess, som også går langsommere med tiden, og huden føles spenstigere og mer elastisk.

Resultat etter NEOSTRATA behandling

Før og etter NEOSTRATAs behandlinger og hjemmeprodukter.

TÄNK PÅ

  • Si fra til NEOSTRATA-eksperten din hvis du bruker legemidler som kan påvirke huden eller eventuelle andre ting du tror kan ha betydning for behandlingen.
  • Menn bør være så nybarberte som mulig, men ikke barbere seg samme dag som behandlingen, siden den da kan svi litt.
  • Unngå å bli solbrent. Behandling gjøres ikke på irritert hud.
  • En NEOSTRATA-behandling påbegynnes i salongen/klinikken og avsluttes hjemme! Ved å kombinere peelingbehandlinger med de rette hjemmeproduktene får du et best mulig resultat.

 

På sidene våre om ulike hudproblemer kan du lære mer om rynker og andre alderstegn.