Banner image

Potent Retinol Complex

Retinol + fukt = en helt ny opplevelse!

Dette effektive og dyptvirkende serumet fremmer cellefornyelsen i huden, reparerer og forebygger aldringstegn – samtidig som det tilfører fuktighet. Resultatet blir en jevnere hud med ny glød!

Når NeoGlukosamin får virke sammen med retinol, oppnår man en større effekt enn ved bruk av retinol alene, noe som gjør dette produktet unikt for NEOSTRATA. 


Opplev forskjellen med NEOSTRATAs retinolserum!

Potent Retinol Complex er et avansert og effektivt serum som fremmer cellefornyelsen i huden, motvirker aldringstegn og bidrar til å gi ny glød.

INNHOLD

  • 0,3 % stabilisert retinol – øker cellefornyelsen, gjør rynker mindre fremtredende og jevner ut hudtonen.
  • NeoGlukosamin - forekommer naturlig i huden som en byggestein til hyaluronsyre. Gjenoppbygger og styrker hudens underliggende støttestruktur, slik at huden blir fastere og fyldigere. NeoGlukosamin eksfolierer også forsiktig og reduserer ujevn pigmentering. Sammen med retinol gir det en ytterligere oppstrammende og volumgivende effekt.
  • Niacinamid –jevner ut hudtonen og har en generell hudforbedrende effekt.
  • CICA (Cantella asiatica) - planteekstrakt med antioksidantbeskyttelse som også pleier og bidrar til å dempe irritasjon.
  • Hyaluronsyre - en effektiv humektant som binder fuktighet i det øverste hudlaget.

BRUK

Påføres på rent ansikt og hals om kvelden, etterfulgt av en passende nattkrem. Unngå området rundt øynene. Konsentratet kan også påføres oppå et serum om ønskelig, etterfulgt av en nattkrem. For følsom hud anbefales det å trappe opp bruken gradvis ut fra hvor mye huden tåler. 1–2 kvelder i uken er passe til å begynne med. Opptrappingen kan gjøres ut fra hudens tåleevne og behov. Reduser bruken hvis det oppstår irritasjon. Vi anbefaler å bruke solfaktor på dagtid. Produktet oppbevares stående med pumpen vendt nedover.

 

Kombiner med klinikkbehandling

Potent Retinol Complex passer til bruk mellom peelingbehandlinger på klinikk, men det anbefales å ta en pause i forbindelse med selve peelingbehandlingen.