Kampanje julen 2022

Kampanje
Kjøp NYHETEN Enlighten 15% Vitamin C + PHA Serum og få med en Enlighten Brightening Eye Cream på kjøpet (Vanlig pris: 1178)
kr 599
På lager
SKU
XMAS NEO 22 B2C

NYHET! Enlighten 15% Vitamin C + PHA Serum

Et fantastisk multivirkende serum med fire aktive ingredienser som beskytter, styrker og lysner! Unik kombinasjon av 15 % C-vitamin og 2 % PHA samt antioksidantene Feverfew og grønn te. Kombinasjonen av disse ingrediensene hjelper huden med å motstå miljøfaktorer, og sammensetningen tilfører fuktighet og bidrar til en jevnere hudtone, forbedret spenst og mer volum.

Det lette serumet trekker raskt inn i huden og gir en svært behagelig, fuktmettet følelse. Serumet er testet på alle hudtyper og hudtoner, er ikke-irriterende og passer for alle. Produkter med C-vitamin har en tendens til å utvikle en mørkere farge etter at de er åpnet. Dette har ingenting å si for virkningen til produktet.

Enlighten Brightening Eye Cream

En avansert øyekrem som styrker den ømfintlige huden rundt øynene, motvirker aldringstegn og bidrar til å skjule mørke partier under øynene.

Peptider og naturlig gjærekstrakt har effekt mot de mørke ringene der de dannes. Ekstrakt fra agurk og grønn te motvirker poser under øynene, mens PHA tilfører fuktighet, gjør fine linjer mindre fremtredende og gir sammen med A-, C- og E-vitamin en effektiv antioksidantbeskyttelse. Passer for alle hudtyper!

Write Your Own Review
Du omtaler:Kampanje julen 2022
Din vurdering: