Få sunn, strålende hud ved hjelp av NeoStratas vitenskap

Glykolsyre – AHA (AlphaHydroxyAcid)

Er en naturlig bestanddel i sukkerrøret. Den eksfolierer huden, forbedrer cellefornyelsen, jevner ut pigmentering i huden, reduserer porestørrelsen og hjelper til med å glatte ut fine linjer og rynker. I dermis fremmer denne alfahydroksysyren syntesen av glykosaminoglykaner (GAG-er) og kollagenfiber, slik at huden ser fastere ut. NeoStratas produkter som inneholder glykolsyre, er svært effektive, har en ideell pH-verdi og kommer i en perfekt konsentrasjon. Amfoteriske sammensetninger er utviklet for å minimere rødhet og irritasjoner (patentert av NeoStrata).

Sitronsyre – AHA

Finnes naturlig i sitrusfrukter og er en effektiv alfahydroksysyre som har beskyttende antioksiderende antiaging-effekt. Bidrar til å reparere tegn på solskader og elastose som følge av solstråling ved å forbedre kvaliteten på de elastiske fibrene og øke innholdet av GAG-er i huden. Fordi den har både beskyttende og reparerende effekt, benyttes den ofte som forsterkende ingrediens når man vil behandle spesielle hudproblemer.

Mandelsyre – AHA

Er en fettløselig alfahydroksysyre som utvinnes fra mandler. Den absorberes lett av fet hud, noe som gjør den svært effektiv i produkter for denne hudtypen. Mandelsyre har også naturlige antibakterielle fordeler, og ved regelmessig bruk bidrar den til å gjøre huden mindre fet, uten at den tørker ut.

Glukonolakton – PHA (PolyHydroxyAcid, den nye generasjonen AHA)

Dette er en virkningsfull antiaging-ingrediens som ikke irriterer huden, heller ikke hos pasienter med klinisk påvist sensitiv hud, deriblant rosacea, eller pasienter som har gjort kosmetiske inngrep. Stoffet har en antioksiderende effekt og hemmer nedbrytningsprosesser i huden, som f.eks. glykering. Hudens sunne vev og ungdommelige elastisitet bevares. Glukonolakton styrker hudens barrierefunksjon og reduserer med tiden hudens følsomhet overfor irriterende stoffer og rødhet. Glukonolakton gjør ikke huden mer ømfintlig for sol.

Laktobionisk syre – PHA

En patentert "bionisk" PHA som utvinnes fra melkesukker og ikke er irriterende. Er med på å forebygge og reparere skader forårsaket av sollys, inklusive fine linjer og rynker, ujevn pigmentering, forstørrede porer og ujevn hud. Laktobionisk syre er en effektiv antioksidant som brukes for å forhindre oksidative skader på transplanterte organer. Den bidrar til å gjøre huden fast ved å hemme enzymet MMP, som bryter ned kollagenet og forårsaker rynker og slapp hud. Syren er også en naturlig fuktighetstilfører som binder vann og skaper en fuktgivende barriere.

NeoGlukosamin

Er en relativt ny teknologi patentert av NeoStrata, basert på et aminosukker som forekommer naturlig i huden. NeoGlukosamin eksfolierer huden skånsomt og stimulerer nydannelsen av celler, gjør fine linjer og rynker mindre fremtredende og minimerer hyperpigmenterte flekker samt akne. NeoGlukosamin er en byggesten for hyaluronsyre, som fyller ut huden naturlig og gjør den fyldig og glatt innenfra. Fine linjer og rynker blir mindre fremtredende, noe som gir et sunnere og mer ungdommelig utseende.

Aminofil®

NeoStratas siste gjennombrudd innen antiaging-teknologien. Aminofil® er et patentert aminosyrederivat som har vist seg å øke fyldigheten og fastheten til hudens støttende matriks. Gir huden fornyet volum samt bedre fasthet, og minimerer dermed rynker og linjer.

Laktobionisk syre – gir huden masse fukt

 

All hud behøver fukt. Laktobionisk syre er en effektiv antioksidant med fuktighetsgivende egenskaper. Den trekker til seg og binder fukt og danner en unik fuktfilm som gjør huden smidig og myk. Produkter som inneholder laktobionisk syre, reduserer fine linjer og rynker og gjør huden fyldigere.

Hudpleieprodukter inneholder ulike ingredienser for å tilføre og binde fukt i huden. I diagrammet sammenlignes noen av de ingrediensene som er vanlige i hudpleieprodukter. Diagrammet viser at laktobionisk syre er overlegen når det gjelder å tilføre huden fukt.

  

    Diagrammet viser vekt (g) for absorbert vann (fukt) per mol emne.


Få sunn, strålende hud ved hjelp av NeoStratas vitenskap

Avansert forskning. Revolusjonerende resultater.

NeoStratas produkter er mer enn bare hudpleie.