NeoStratas hudpleiesystem – vitenskapelig utviklede, svært effektive hudpleieprodukter og behandlinger


NeoStratas hudpleiesystem er laget spesielt for å dekke behovene til deg som vil utnytte fordelene ved et medisinsk utviklet hudpleiesystem. NeoStratas unike patenterte teknologier hjelper huden din å fornye seg selv. Hudpleieproduktene og behandlingene du kan få på en skjønnhetsklinikk, forebygger og minimerer mange vanlige hudproblemer og gir huden din nytt liv og glød.

LES MER OM PRODUKTENE >>

Støtter hudens naturlige eksfolieringsprosess

Produktene og behandlingene er laget for å støtte hudens naturlige eksfolieringsprosess. Ved å fremskynde eksfolieringen og stimulere cellefornyelsen erstattes døde hudceller som tetter porene og gir huden et matt, tørt og flassende utseende, med nye celler som gir en klar og frisk utstråling. Resultatet er hud med et flottere, yngre og sunnere utseende.

FINN DIN NÆRMESTE KLINIKK >>

Maksimalt resultat til en rimelig pris

På våre spesialistklinikker kan du få en effektiv peeling som gir huden nytt liv og glød. NeoStratas effektive peelingbehandling tilpasses problemene og behovene til akkurat din hud. Med NeoStratas klinikkbehandlinger og daglig pleie av huden hjemme med NeoStratas produkter oppnår du et maksimalt resultat. Det er enkelt, rimelig og fremfor alt svært effektivt.

 

NeoStratas hudpleieprodukter og peelinger har gitt meg en ekstra dimensjon i arbeidet som hudlege. Rett hudpleie innebærer ofte at pasientene ikke trenger søke helsehjelp like ofte. At NeoStrata dessuten har produkter med antiagingeffekt, er så klart et ekstra pluss.

- Med dr. Agneta Augustsson, spesialist i dermatologi. Klinikksjef hos Grimmereds Läkargrupp, IPL.

Bekjemp synlige tegn på aldrende hud

NeoStrata er vitenskapelig avansert, klinisk testet hudpleie anbefalt av hudleger. Produktserien gjenoppretter hudens balanse, forbedrer hudkvaliteten og gir synlige resultater. Med rett produktanbefaling kan du oppnå en merkbar forandring. Resultatet er hud med et flottere, yngre og sunnere utseende.

FLERE PRODUKTER BASERT PÅ HUDPROBLEM

Få kontroll over akneutsatt og fet hud

NeoStratas produkter for akneutsatt hud er spesielt utviklet for å rengjøre huden i dybden, uten å tørke den ut. Ved hjelp av dokumentert effektive ingredienser reduseres forekomsten av nye hudormer og akne. Resultatet er renere hud.

FLERE PRODUKTER BASERT PÅ HUDTYPE